Prin acordarea bursei, “ Maistrul militar Gheorghe Cătălin Rădoi”, este considerat un gest camaraderesc de înaltă ținută morala făcută de Adunarea Generală a membrilor L.M.M.M.  Acest lucru dovedește respectul pe care această asociație îl arată eroilor noștri, fără a trece cu vederea eforturile depuse în procesul formării de către tinerii ce si-au propus ca drum în viață profesia de maistru militar de marină.

Azi 29 aprilie 2021, în aula Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale, în prezența conducerii și a președintelui L.M.M.M, M.m.pr.(r) Adrian Cristocea sau acordat bursele de merit semestriale de către Liga Maiștrilor Militari de Marină.

Beneficiari sunt doi dintre elevii Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale “ Amiral Murgescu” aflați la studiu – unul în anul I, celălalt în anul II.

Semestrul I al anului de învățământ 2020-2021 a scos în evidență apreciatele rezultate obținute de către elev fruntaș Alina  – Claudia Toma, precum și de elevul caporal Evelin – Vicențiu Oprea

La inițiativa comitetului director al L.M.M.M., la eveniment a participat și d-na Plt. Mariana Rădoi, soția regretatului maistru militar Rădoi, cea care le-a înmânate celor doi elevi bursele, onorând astfel memoria soțului său, căzut la datorie.

Îi felicităm și le urăm succes în următorul semestru.

Leave a Reply