• Foto-2

  • - CRED în datoria de a apăra teritoriul şi interesele României în orice situaţie. -

  • - CRED în obligaţia mea de a respecta cu stricteţe legile statului român. -

  • - CRED în dreptul la libertate şi siguranţă a fiecărui cetăţean al patriei noastre. -

  • - CRED în libertatea de gândire şi conştiinţă, în viaţa privată şi de familie a oricărui om. -

  • - CRED că omul trebuie să moară aşa cum s-a născut - liber şi egal în demnitate şi drepturi. -

  • - Să-mi ajute Dumnezeu ca această credinţă să nu dispară niciodată. -

Au reușit să fie cei mai buni dintre cei buni…

Scris de ligammm

În respect față de precizările Planului  activităților anuale, miercuri, 13 noiembrie 2013, la sediul Ligii Maiștrilor Militari de Marină s-a desfășurat concursul tehnic   specialitatea radio și radiolocație, concurenți fiind elevii anului II de studiu ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral  Ion Murgescu”. Animați de dorința de a-și verifica nivelul acumulării cunoștințelor specifice specialității în care urmează să se manifeste profesional nu peste prea mult timp la bordul navelor sau în unitățile terestre ale Marinei Militare, tinerii concurenți au demonstrat că sunt pe drumul bun, ceea ce nu poate decât să-i bucure, dar să ne și bucure.

          La organizarea și desfășurarea activității, liga a primit un real sprijin din partea conducerii școlii, îndeosebi al domnului căpitan comandor Ion Ciocioi, șeful catedrei de electronică și informatică, domnia sa participând efectiv la acest proiect. „Lupta” s-a dat între mai mule „echipaje”, în final, după conturarea clasmanetului, ocupanții locurilor I, II și III primind din partea organizatorului recompense financiare.

        Se poate afirma, în concluzie, că  scopul activității a fost atins, fapt care ne îndreptățește dorința de a  organiza  astfel de concursuri și pe mai departe, adevărații câștigători fiind ei, viitorii tehnicieni ai Forțelor Navale Române.

M.m.p. Liviu-Dan COJOCARU

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta un comentariu.