• Foto-2

  • - CRED în datoria de a apăra teritoriul şi interesele României în orice situaţie. -

  • - CRED în obligaţia mea de a respecta cu stricteţe legile statului român. -

  • - CRED în dreptul la libertate şi siguranţă a fiecărui cetăţean al patriei noastre. -

  • - CRED în libertatea de gândire şi conştiinţă, în viaţa privată şi de familie a oricărui om. -

  • - CRED că omul trebuie să moară aşa cum s-a născut - liber şi egal în demnitate şi drepturi. -

  • - Să-mi ajute Dumnezeu ca această credinţă să nu dispară niciodată. -

Festivitatea de deschidere a expoziției-concurs „CUPA TOMIS” ediția inaugurală

Scris de ligammm

Sâmbătă 08 august 2015, a avut loc deschiderea oficială a expoziției-concurs „CUPA TOMIS” – ediția inaugurală. Activitatea este organizată de către Liga Maiștrilor Militari de Marină în colaborare cu Statul Major al Forțelor Navale prin intermediul Muzeului Marinei Române.

            Această activitate se va desfășura în intervalul 08 august-16 august 2015, făcând parte din manifestările organizate cu prilejul Zilei Marinei Române.

            Cu respect trebuie să-i amintim pe cei care au colaborat cu LMMM pentru organizarea acestei ediții în bune condiții și anume:

-        Muzeul Marinei Române;

-        Asociația Clubul Amiralilor;

-        Liga Ofițerilor de Marină;

-        Asociația Absolvenților Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”;

-        Machete.ro

-        Liga Militarilor Profesioniști;

-        Liga Navală Română

-        Asociația Română pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii – filiala Constanța;

-        Fundația Erou Aviator Căpitan Alexandru Șerbănescu

-        Asociația de Modelism Alba (AMA)

-        Uniunea Armenilor din România

-        Clubul Copiilor Medgidia

Festivitatea de deschidere a avut loc în sala „CLIO” a muzeului, bucurându-se de o numeroasă participare provenită deopotrivă din rândurile celor care au participat la organizarea concursului și din rândul celor care erau nerăbdători să viziteze expoziția pentru a-și incănta ochii cu minunile de artă ieșite din mâinile de aur ale modeliștilor de pe cuprinsul întregii țări. Au luat cuvântul directorul Muzeului Marinei Române, căpitan comandor Marius Laurențiu Rohart, președintele Ligii Maiștrilor Militari de Marină M.m.p.(r) Emil Olteanu și M.m.p.Gabi Eremia.

Pentru cei care nu au apucat să viziteze expoziția, îi așteptăm cu drag la sediul Muzeului Marinei Române, zilnic între orele 10.00 și 18.00.

Programul competiției cuprinde și ateliere de măiestrie în diferite domenii ale modelismului susținute de către modeliști cu o bogată experiență și care vă vor încânta privirile cu realițările lor.

De asemenea dorim să vă invităm miercuri 12 august 2015, ora 17.00, la sediul Muzeului Marinei Române, sala „Știubei” pentru a participa la lansarea  cărții „Călător pe drumurile vieții”, autor Dumitru Mihăilescu, evocare monografică a celor 25 de ani de prezență a Ligii Maiștrilor Militari de Marină pe eșicherul asociațiilor socio-profesionale neguvernamentale, apolitice și nelucrative.

Incheiem aici cu speranța că v-am trezit interesul pentru această frumoasă activitate și că ne veți vizita la sediul Muzeului Marinei Române 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta un comentariu.