Convocarea maiștrilor militari și subofițerilor de comandă din forțele navale române!

Excelentă oportunitate pentru a întâlni maiștrii militari și subofițerii de comandă din forțele navale române, la ei acasă, în perioada 17-19 mai, fructificată în acest sens.
I-am avut alături pe subofițerul de comandă al forțelor terestre române, plutonierul-adjutant principal Dorin BUHOCI și pe subofițerul de comandă al forțelor aeriene române, plutonierul-adjutant principal Narcis-Daniel SÎMPETRU.
Activitate planificată și desfășurată bine, obiectivele ei principale – învățare, coordonarea eforturilor, analiză postacțiune sinceră și la obiect, realități, concluzii și posibile soluții identificate pentru a fi prezentate și argumentate în vedrea luării deciziei de către cei în măsură – atinse.
Am fost privilegiat să întâlnesc din nou, personal din aria de responsabilitate, comandanți și ofițeri de mare calitate din cadrul forțelor navale și Scolii de aplicație a forțelor navale.
Nu în ultimul rând, m-am bucurat să-i vizitez pe ”punțile” lor, pe membrii ”boardului” Ligii maiștrilor militari de marină și pe cei a Asociației ”Camarazii”, filiala Calatis. Oameni de calitate, inițiative și rezultate de calitate.

Articol Realizat Plutonier-adjutant principal Florea SAS

https://www.facebook.com/FloreaSas/

Leave a Reply