FESTIVITATEA DE PREMIERE A CĂŞTIGĂTORILOR CONCURSULUI

„OMUL ANULUI 2014 ÎN FORŢELE NAVALE”

8-9 mai 2015

 

Ajunsă la cea de-a V-a ediţie, festivitatea de premiere a câştigătorilor Concursului „Omul anului în Forţele Navale” a cunoscut o dezvoltare semnificativă pe parcursul timpului. Anul acesta se împlinesc 70 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, iar conducerea Statului Major al Forţelor Navale doreşte să dedice performanţele obţinute de către personalul din Forţele Navale, în anul 2014, memoriei eroilor români din care şi-au jertfit viaţa în luptele pentru întregirea ţării noastre.

Pentru o foarte bună vizibilitate mediatică a acestui eveniment, gala de premiere va fi difuzată, în direct, pe canalul TVR 1, sâmbătă, 9 mai 2015, în intervalul orar 18.00-19.40. Cu acest prilej, vor fi organizate activităţi de reprezentare pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, în acelaşi interval orar, care vor fi, de asemenea, transmise în direct, în duplex, de către TVR 1.

 Suntem mândri că avem și noi membri ai categoriei de militari pe care asociația noastră îi reprezintă, care au fost nominalizați la diferite secțiuni ale concursului. 

Leave a Reply