• Foto-2

  • - CRED în datoria de a apăra teritoriul şi interesele României în orice situaţie. -

  • - CRED în obligaţia mea de a respecta cu stricteţe legile statului român. -

  • - CRED în dreptul la libertate şi siguranţă a fiecărui cetăţean al patriei noastre. -

  • - CRED în libertatea de gândire şi conştiinţă, în viaţa privată şi de familie a oricărui om. -

  • - CRED că omul trebuie să moară aşa cum s-a născut - liber şi egal în demnitate şi drepturi. -

  • - Să-mi ajute Dumnezeu ca această credinţă să nu dispară niciodată. -

REVELION 2015

Scris de ligammm

Față de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului când petrecerea are un aspect mult mai intim, Revelionul a fost dintotdeauna caracterizat de atmosfera explozivă pe care o generează veselia și pofta de distracție a participanților, caracteristica principală a acestei ultime petreceri a anului fiind speranța în mai binele așteptat de la anul care vine.

Implicată adesea în organizarea petrecerii de Revelion, Liga Maiștrilor Militari nu se dezminte nici în acest an, când își invită membrii asociați la Restaurantul „Diplomatic” (zona Far-Abator). Aici, într-unul dintre cele trei elegante saloane, veți avea prilejul de a întâmpina cu bucurie Anul Nou, alături fiindu-vă prietenii și camarazii de armă și asociație.

Prețul unui bilet este de 280 ron /pers ,plătibil în 4 rate numai de către membrii ligii și familia acestora. Pentru toți ceilalți doritori, prețul este același, cu diferența că suma trebuie achitată integral până pe 15.12.2014.

Dragi colegi, aveți atașată oferta de revelion pentru anul acesta. Locurile sunt limitate iar oferta este valabilă până pe data de 15.12.2014.

Veniți pentru a „izgoni” împreună neîmplinirile anului ce „stă să plece”, urmând a ne realimenta sufletul cu încrederea arătată față de anul ce „stă să vină!”. Înscrierile la sediul ligii. Vă așteptăm!

M.m.p.(r) EMIL OLTEANU – președinte L.M.M.M.

 

Comentarii(2)

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta un comentariu.