• Foto-2

  • - CRED în datoria de a apăra teritoriul şi interesele României în orice situaţie. -

  • - CRED în obligaţia mea de a respecta cu stricteţe legile statului român. -

  • - CRED în dreptul la libertate şi siguranţă a fiecărui cetăţean al patriei noastre. -

  • - CRED în libertatea de gândire şi conştiinţă, în viaţa privată şi de familie a oricărui om. -

  • - CRED că omul trebuie să moară aşa cum s-a născut - liber şi egal în demnitate şi drepturi. -

  • - Să-mi ajute Dumnezeu ca această credinţă să nu dispară niciodată. -

9 MAI – O ZI CU TRIPLĂ SEMNIFICAŢIE

Scris de Eremia

 Cu prilejul sărbătoririi “Zilei Independenţei de Stat a României”, “Zilei Europei” şi a “Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial”, militarii din Forţele Navale Române vor participa luni, 9 mai, la activităţi evocatoare în Bucureşti şi în garnizoanele de marină Constanţa, Brăila şi Tulcea.
     La Bucureşti, şeful Statului Major al Foţelor Navale, contraamiralul Dr. Alexandru MÎRŞU, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei din Al Doilea Război Mondial, începând cu ora 09.00.
     La Constanţa, comandantul garnizoanei, contramiralul de flotilă Daniel Căpăţînă, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Independenţei de Stat a României, din Parcul de la Casa de Cultură, începând cu ora 10.00.
     La Brăila, comandantul garnizoanei, colonelul Gheorghe SOARE, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Cimitirul Eroilor “Sfinţii Constantin şi Elena”, începând cu ora 16.30.
     La Tulcea, comandantul garnizoanei, comandorul Tudorel IVANA, va participa la ceremonia de depuneri de coroane de flori de la Monumentul Independenţei, începând cu ora 09.00.
 
Biroul informare şi relaţii publice al S.M.F.N.

Comunicat nr. 28
 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta un comentariu.