Liga Maiștrilor Militari de Marină intenționează să participe activ la grupul de lucru creat pentru modificarea proiectului de lege al pensiilor militare, grup constituit pe data de 13 februarie 2015 cu ocazia întâlnirii asociațiilor interesate de acest proiect.

       Pentru a reuși să lămurească cât mai la obiect interesele entităților profesionale pe care le reprezintă, Liga Maiștrilor Militari de Marină face apel la ajutorul tuturor membrilor asociației și nu numai, de a participa la elaborarea  propunerilor ce pot constitui amendamente absolut necesare pentru modificarea acelor părți  ale proiectului de lege care dezavantajează. Toți cei care doresc să participe în cadrul colectivului creat în acest sens, sunt așteptați să  contacteze la sediul ligii, direct sau prin e-mail lmmm1990@yahoo.com. Ar fi de un real folos prezența în acest colectiv a celor care au cunoștințe solide în domeniul juridic și financiar. Așteptăm de asemenea propuneri și de la cei care, din diverse motive, nu pot face parte din acest colectiv, propuneri ce pot fi trimise pe aceeași adresă de e-mail.

        Pe lângă aceasă activitate, liga, în baza Statutului său de ONG, intenționează să elaboreze și să înainteze către autoritățile competente memorii și propuneri de modificare a legii salarizării, de recunoaștere a studiilor postliceale specifice absolvenților școlii de maiștri – ceea ce ar contibui în mod evident la o remunerare corespunzătoare, precum și a statutului cadrelor militare. Cele precizate vor contribui, dacă factorul decizional va dovedi voință politică, la un altfel de abordare a problemelor ce ne privesc în acțiunea ce vizează noua lege a pensiilor militare.

     Este o inițiativă care reprezintă interesele tuturor camarazilor, fie  activi, fie în rezervă sau retragere și sperăm ca toți cei care doresc și simt că pot ajuta în acest demers vor răspunde pozitiv la invitația făcută.

Vă mulțumim și… așteptăm!

                                                                                                                             Cu respect,

                                                                                                              Consiliul Director al LMMM

Leave a Reply