• Foto-2

  • - CRED în datoria de a apăra teritoriul şi interesele României în orice situaţie. -

  • - CRED în obligaţia mea de a respecta cu stricteţe legile statului român. -

  • - CRED în dreptul la libertate şi siguranţă a fiecărui cetăţean al patriei noastre. -

  • - CRED în libertatea de gândire şi conştiinţă, în viaţa privată şi de familie a oricărui om. -

  • - CRED că omul trebuie să moară aşa cum s-a născut - liber şi egal în demnitate şi drepturi. -

  • - Să-mi ajute Dumnezeu ca această credinţă să nu dispară niciodată. -

Colaboare între L.M.M.M. si agenția de turism BIBI VACANȚA.

Scris de Eremia

       După cu probabil ați auzit deja, Liga Maiștrilor Militari de Marină a semnat un protocol de colaborare cu agenția de turism BiBi Vacanța, parteneriat care își propune să asigure unele dintre cele mai bune oferte de turism de pe piață, atât în țară pentru cei care își decontează serviciile de turism, cât și în străinătate, pentru seniorii Ligii.

Mulți dintre noi stăm în cumpănă atunci când ne creionăm planurile pentru vacanță.  Să facem acest lucru singuri, cu mijloace proprii și de cele mai multe ori fără cunoștințele necesare garantării unui sejur safety, sau să apelăm la o agenție de turism, care deține specialiști și toate informațiile necesare care ne-ar putea scăpa din vedere. Dumneavoastră ce alegeți? Eu personal aleg agențiile de turism și am să vă spun foarte pe scurt de ce:

-          în primul rând agenția de turism are experiență. Realizează zilnic zeci de rezervări, știe unde să caute, știe tarifele, disponibilitatea, se pliază perfect pe dorințele clienților, lucrează la alb, dar poate cel mai important lucru este că oferă încredere. Dacă am face noi rezervarea, nu cred că am reuși acest lucru, în primul rând pentru lipsa experienței. Experiență de zeci de ani, în unele cazuri!

-          de cele mai multe ori, dacă am rezerva noi, n-am fi atenți la detalii. Detaliile fac diferența, astfel încât o agenție de turism nu v-ar recomanda o destinație de vacanță neverificată, sau cu recenzii slabe din partea clienților care au fost acolo.

-          agenția de turism cunoaște destinația, ne recomandă ceva potrivit profilului nostru în funcție de ceea ce ne dorim, asigură o transparență totală și multă seriozitate. Toate acestea ne dau sentimentul de încredere, ceea ce este cel mai important!

-          serviciile agenției sunt complete. De la transport și până la tratamente, de la serviciile variate de masă și până la excursiile opționale. Cât ne-ar trebui nouă să facem acest lucru? Am fi mulțumiți de rezultat? Sau o luăm de la capăt?

-          nu în ultimul rând, consilierii de turism se asigură că vacanța dumneavoastră decurge așa cum trebuie. Rămân alături de dumneavoastră până la revenirea acasă, interesându-se de evoluția factorilor de cazare/masă. Astfel rămân prietenii voștri, deschiși la orice noi solicitări.

De ce să-mi fac singur vacanța când am lângă mine consilierul de turism?

Știu că unii dintre dumneavoastră mai călătoriți cu rezervări proprii, de aceea am făcut această introducere, poate vă pun pe gânduri :) .  

Din 2018 avem posibilitatea de a călători având vacanța decontată de către stat. Într-adevăr, 1450 lei nu este foarte mult, dar nici foarte puțin. Cu această sumă, găsim o mulțime de variante optime pentru noi. Dar de unde știm ce este optim? Știe consultantul de turism, vă garantez!

Legea 80/2018, oferă tuturor celor din sistem posibilitatea de a deconta serviciile de cazare și masă, după cum urmează:

Se deconteaza urmatoarele tipuri de cazare:
a) cazare fara mic dejun;
b) servicii de cazare combinate cu servicii de alimentatie publica:
– cazare cu mic dejun;
– cazare cu demipensiune;
– cazare cu pensiune completa;
– cazare cu “all inclusive”
c) se deconteaza serviciile de:
– transport,
– tratament balnear, 
– agrement.

Este necesar să căutăm personal, pe site-ul Min. Turismului, unitățile care sunt acreditate și să mergem doar la acelea, rugând administratorii sau recepționerii să treacă pe factură exact expresiile de mai sus. Altfel, financiarul ne pune bețe-n roată. Dar dacă alegem agenția de turism, ea știe care sunt unitățile clasificate, ne oferă o singură factură pentru servicii și scăpăm de multe probleme. Consultantul de turism știe foarte bine de ceea ce avem nevoie! V-am convins?

Dragi camarazi, aș vrea să vă prezint partenerii noștri de vacanță, agenția BiBi Vacanța, membră a TourOperatorului BiBi Touring, cu o experiență de 30 de ani pe piața de turism din România, cea care este dispusă să ne consilieze și să ne recomande cele mai bune destinații de vacanță din țară, dar și din străinătate.  Este specializată pe România, cunoaște foarte bine unitățile pe care le recomandă, obține cele mai bune prețuri pentru Liga Maiștrilor Militari de Marină, consiliează, dar mai ales cunoaște toate problemele care pot apare în relațiile cu departamentele financiare ale unităților. Ceea ce este un mare avantaj pentru noi. Câți dintre noi n-am auzit de probleme care au apărut pe facturi, iar acele servicii n-au fost decontate. Ba nu era trecută masa, ba era asociată altfel, ba, ba, ba. Acum avem șansa se a ne bucura de o singură factură cu un serviciu complet, garantat. Ce spuneți?

Pentru seniorii din Ligă, cărora nu li se decontează nimic, BiBi Vacanța va căuta oferte adaptate profilului lor, în unități de top, la tarife adaptate seniorilor. Ofertele balneo sunt pe cat de căutate pe atât de apreciate. În plus, pentru pensionari se pot organiza diferite city-break-uri în străinătate, sau concedii oriunde doriți, ei nefiind legați de obligativitatea decontului. Cu această ocazie, alături de Bibi, vom creiona și circuitul de Europa pe care știu că-l doriți mulți dintre dumneavoastră, pentru 2019.

Timpul se scurge din ce în ce mai repede, anii devin luni, lunile săptămâni și tot așa. Ne aplecăm peste problemele cotidiene, muncim zi de zi pentru familii, pentru copii. Uităm de noi, uităm de sufletul nostru, uităm să trăim pentru a ne bucura de tot ceea ce ne oferă viața. Călătoria este un drum cu început și cu un sfârșit îndepărtat dacă știm să răpim din cotidianul zilnic pentru noi. Uneori suntem prea comozi, uneori ne gândim că o simplă plimbare este de ajuns, considerăm că nu avem nevoie de vacanțe, de frumuseți naturale pentru copiii din noi, pentru suflet. Timpul va trece și vom regreta că n-am făcut mai multe. Este ireversibil și nu iartă! Profitați cât puteți de fiecare clipă a vieții, călătoriți unde doriți, sunt atât de multe lucruri interesante de văzut, stă în puterea noastră să ne hrănim cu frumusețe și dragoste pentru valorile țării noastre.

Alegeți să călătoriți, alegeți să vă hrăniți sufletul cu frumusețile din România, alegeți pentru acest lucru un consilier de turism. Printre multe alte calități, uneori el știe să vă „citească” și sufletul. Si atunci veți fi învingători!

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta un comentariu.