Statul Major al Forţelor Navale

23 octombrie 2013

Persoană de contact : Locotenent Diana Cucoşel
  Telefon: 0765.025.964

                                                                          

 Depunerea jurământului militar la Constanţa

            Peste 60 de studenţi şi elevi, viitori ofiţeri şi maiştri militari ai Forţelor Navale vor depune jurământul militar joi, 24 septembrie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, începând cu ora 10.00.

            Studenţii academiei constănţene şi elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” vor rosti legământul faţă de ţară în prezenţa reprezentanţilor conducerii Ministerului Apărării Naţionale şi ai Forţelor Navale, comandanţilor de mari unităţi şi unităţi, membrilor  asociaţiilor şi ligilor de marină, cadrelor militare în rezervă şi retragere, dar şi a părinţilor, rudelor şi prietenilor.

           

Jurnaliştii interesaţi să participe la eveniment sunt aşteptaţi la sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, începând cu ora 09.45.

 

***

            Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” din Constanţa este o instituţie de învăţământ superior de marină emblematică din Dobrogea, care de-a lungul a 140 de ani de existenţă şi-a demonstrat valoarea în domeniul formării de ofiţeri de marină, specialişti şi oameni de valoare în acelaşi timp.

               Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale “Amiral Ion Murgescu” are misiunea de a pregăti personalul necesar Forţelor Navale, în vederea întrebuinţării, întreţinerii, administrării şi reparării armamentului, tehnicii şi a altor materiale din înzestrare, asigurând, totodată, competenţele de leadership necesare pentru gradele superioare de maistru militar.

 

Compartimentul informare şi relaţii publice

Leave a Reply