În dorința de a continua tradiția deja consacrată(ediția aV-a), de a organiza anual o excursie în afara granițelor țării, Liga Maiștrilor Militari de Marină vă propune pentru acest an să participați la o minunată și bine pusă la punct excursie în Austria – Bavaria.

            Pentru informarea celor care doresc să participe, vă punem la dispoziție programul excursiei și câteva detalii despre zonele pe care urmează să le vizitați.

 

– grup între 30 – 40 persoane: 340 euro şi 210 lei

ZIUA 1 (29 AUGUST 2015): Constanţa-Oradea

ZIUA 2 (30 AUGUST 2015): Oradea-Graz

ZIUA 3 (1 sept. 2015): Graz-MAYRHOFEN

ZIUA 4 (2 sept. 2015): MAYRHOFEN

ZIUA 5 (3 sept. 2015): MAYRHOFEN-Munchen-MAYRHOFEN

ZIUA 6 (4 sept. 2015): Mayrhofen-VIENA

ZIUA 7 (5 sept. 2015): Viena-CLUJ-NAPOCA

ZIUA 8 (6 sept. 2015): Cluj-Napoca-CONSTANŢA

Recapitulare: 2 cazări în România şi 5 în Austria

Oradea – Hotel Nevis Wellness & SPA

Graz – Hotel Stoiser Graz

Mayrhofen – Posthotel Mayrhofen  (3 nopţi)

Viena – Enziana Hotel Vienna

Cluj-Napoca – Hotel Confort

 

                  Mayrhofen din Zillertal aflat la 633m altitudine oferă distracție pentru mic și mare fie că sunteți pasionat de drumeții, cățărări sau ciclism pe muntele pentru cei mai curajoși Penken sau muntele pentru cei mai liniștiți Ahorn.

• Iubitorii de drumeții relaxate se vor simți în largul lor pe muntele Ahorn. Pe scena vulturilor puteți să admirați de aproape tot felul de specii de păsări răpitoare, în Centrul de Explorare a Naturii Sinnesspiele aflați noutăți despre flora și fauna din împrejurimi iar stația telegondolei de pe munte este o dovadă vie a arhitecturii moderne.

• 18 tururi distincte de mountainbike și cele două trasee singletrails „Himmelfahrt & Höllenritt“ subliniază atuurile ciclismului din regiune

• Pe cei 200km de trasee de drumeții bine amenajați, puteți ajunge fie la o plimbare relaxantă sau la escaladare vârfurilor în cele mai frumoase zone ale regiunii, cum ar fi Parcul Natural Zillertaler Alpen sau patru etape a Drumului Vulturului (Adlerweg).

• O vizită la Fabrica de produse locale se merită din plin, la fel și o plimbare cu trenul local Zillertalbahn.

Mayrhofen este cea mai animată staţiune de pe valea Zillertal fiind preferata atât de tineri – pentru viaţa de noapte – cât şi de familii datorită condiţiilor de relaxare şi facilităţilor pentru copii. Cluburile sunt amplasate în anumite zone şi pentru ca staţiunea este relativ mare, aceste zone pot fi evitate de familiile care sunt în căutare de relaxare. Deşi nu este cea mai renumită locaţie pentru ski în Austria, Mayrhofen este perfectă pentru schiorii începători şi medii oferind acces direct (prin transportul pe cablu) la cca 100 km de pârtii de ski (munţii Penken – Raskogel- Eggalm) din cei 450 km din Zillertal. Aici se află şi una din cele mai bune şcoli de ski din Austria. Un avantaj important este apropierea de gheţarul Hintertux care oferă condiţii bune de schi 12 luni pe an. Aici puteţi practica şi alte activităţi precum săniuş, patinaj, curling şi explorarea a 45 km de cărări amenajate pentru plimbări pe munte.

Pe de altă parte, Mayrhofen este o destinaţie excelentă pentru relaxare şi distracţie în centrele de agrement şi sport care au tot ceea ce trebuie pentru a petrece timpul cât mai plăcut: saună, piscine foarte bune, teren de tenis, squash, bowling sau solariu. În Mayrhofen găsiţi pizzerii, restaurante cu bucatărie franţuzească sau chinezească şi bineînţeles restaurantele cu mâncare tradiţională tiroleză, cafenele, baruri, pub-uri.

Animata Mayrhofen, în partea posterioară a văii Ziller, una din cele mai îndrăgite staţiuni din Austria, vă oferă un pachet de activităţi pentru petrecerea timpului liber greu de egalat: pentru relaxare un parc acvatic cu zonă de saună, iar pentru mişcare patinaj, ice stock (un sport asemănător curlingului), tenis şi squash. Adrenalină vă aşteaptă la săniuş sau pe toboganele uriaşe de apă, iar pentru agrement vă stau la dispoziţie un teatru, cinematograf sau diverse spectacole folclorice. “White Lounge” al Iglu-Hotel, la Ahonberg, este gazda unui program foarte special de Après-Ski. Mayrhofen este ideal şi pentru familii, ofertele speciale pentru cei mici sunt exemplare.

Pentru mai multe detalii cu privire la excursie vă puteți adresa la sediul ligii. Se intenționează strângerea unui avans până în luna Mai pentru rezervarea locurilor la hoteluri. Deasemenea vă punem în vedere că la aceasă excursie pot participa atât membri cât și nemembri ai ligii, iar dacă numărul de participanți este mai mare de 40 prețul excursiei se micșorează.

Persoane de contact: Prim-Vicepreședinte LMMM – M.m.p(r) Radu Nicolae

                                                                                                    M.m.p. Boza Marian

Leave a Reply