Răspunzând onorantei invitații făcută de către președintele A.N.C.M.R.R. Filiala Mangalia, domnul maistru militar principal (rtr.) Dumitru Mihăilescu – președintele de onoare al L.M.M.M., a fost prezent, joi, 27 aprilie, la întrunirea lunară a membrilor acestei asociații,  ]n calitate de autor al volumului de schițe umoristice intitulat „Bine ar fi de n-ar fi rău

      Lansată la Mangalia, cartea s-a bucurat de un real succes, 65 de exemplare luând drumul bibliotecilor personale ale celor prezenți la asemenea întrunire camaraderească, ce a avut loc în sala de spectacole a Cercului Militar. Este pentru a treia oară când autorul de carte umoristică Dumitru Mihăilescu s-a aflat printre cei alături de care timp de 17 ani a cunoscut și trăit rigorile vieții militare în calitate de membru al echipajului unei nave purtătătore de rachete. Prima prezență s-a consumat în vara anului 2013, atunci când a oferit iubitorilor de carte veselă volumul „Codul lui Dăbrânci”. A doua, în 2016, la apariția de sub tipar a lucrării, evident, umoristice, „Lume, lume hai la glume…”, iar a treia, acum, pe 27 aprilie 2017, când a plecat spre piața c[rții ce de a șasea sa lucrare.

      Mangalia, oraș considerat de către domnul Dumitru Mihăilescu ca fiind „urbea tinereții sale”, s-a dovedit a fi locația predilectă atunci când dorește să-și prezinte câte ceva din producția sa literară.

      Pentru L.M.M.M. este o onoare să aibă în rândurile sale asemenea oameni care, chiar dacă  se luptă cu greutatea anilor și necazurile bătrâneții nu renunță nicicum la atât de benefica viață spirituală. Felicitări domnului Dumitru Mihăilescu, și mulțumiri celor din Mangalia, dar nu numai lor, ci tuturor celor ce țin aproape de acest camarad, gata oricând să-ți însenineze fruntea cu o glumă sau cu un sfat bun.

     Pentru o și mai bună edificare, iată câteva secvențe fotografice realizate de către colonel (rtr.) George Șerban, pe timpul desfășurării lansării de carte din ziua de joi, 27 aprilie 2017.

Leave a Reply