• Foto-2

  • - CRED în datoria de a apăra teritoriul şi interesele României în orice situaţie. -

  • - CRED în obligaţia mea de a respecta cu stricteţe legile statului român. -

  • - CRED în dreptul la libertate şi siguranţă a fiecărui cetăţean al patriei noastre. -

  • - CRED în libertatea de gândire şi conştiinţă, în viaţa privată şi de familie a oricărui om. -

  • - CRED că omul trebuie să moară aşa cum s-a născut - liber şi egal în demnitate şi drepturi. -

  • - Să-mi ajute Dumnezeu ca această credinţă să nu dispară niciodată. -

Invitație la „Călătorie prin Europa” ediția a IV-a

Scris de ligammm

Pentru proiectul „Călătorie în Europa” din 2014, deja la patra ediţie, s-a ajuns la un tarif nu cu mult mai mare decât cel iniţial din 2013. Desigur, e cam devreme, multe din hoteluri nu şi-au definitivat încă tarifele pentru vara 2014.

În acest moment am primit următoarea variantă: pentru un grup de 40 persoane: 295 euro şi 170 lei, iar pentru un grup de 30 persoane: 325 euro şi 170 lei. Sumele reprezintă transportul cu autocarul pe o distanţă de3850-3950 km, cazarea pentru 7 nopţi la hoteluri de 3 stele cu micul dejun inclus. Cele 7 nopţi vor fi în următoarea succesiune:Arad, 3 nopţi în Kranj (lângă Ljubljana – Slovenia), o noapte în zona Plitivice (Otocac) – Croaţia, Budapesta şi Sibiu.

În acest periplu din perioada 23-30 august 2014, destinaţia cea mai importantă şi cea mai frumoasă va fi Veneţia, cu cele o sută de insule, conectate prin 150 de canale şi în jur de 400 de poduri pentru care este rezervată o zi, însă şi celelalte destinaţii sunt foarte apreciate de turiştii din întreaga lume. Vorbim despre 3 capitale: Ljubljana, Zagreb şi Budapesta, despre ţinutul de basm din jurul lacului Bled şi peştera Postojna), cea mai renumită şi mare peşteră din Europa având vreo 20 km lungime, din Slovenia. Vom vizita în altă zi Parcul Natural Plitvice din Croaţia. Parcul reprezintă un fenomen carstic, el găzduind cascade, lacuri, păduri şi diverse specii de animale. Culorile lacurilor se schimbă in funcţie de cantitatea de minerale în apă şi unghiul de lumină al soarelui. 16 lacuri sunt unite prin cascade, baraje şi râul Plitvice, acestea putând fi văzute dacă se merge pe jos în jurul lor pe căile şi traseele din lemn ce se întind pe 8 km. Vom admira lacul Balaton din Ungaria, numit şi „Marea Ungariei” pentru că este cel mai mare lac din Europa Centrală, cu o lungime de 77 kilometri şi o lăţime maximă de 14 kilometri.

Pentru a putea beneficia de acest tarif este necesară o înscriere încă din luna februarie, cu cel puţin 50 de euro de familie, continuând cu sume similare în lunile următoare, asigurând suma totală la sfârşitul lunii iulie. Repartizarea locurilor în autocar se va face ţinând seama şi de ordinea înscrierilor

M.m.p. BOZA Marian 

Persoane de contact:M.m.p. Boza Marian

                                           M.m.p.(r) Radu Nicolae

                                           M.m.p.(r) Olteanu Emil

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta un comentariu.