Respectul arătat cu deplină consecvență evenimentelor aniversare majore cunoscute de către membrii asociați ai Ligii Maiștrilor Militari de Marină, a determinat de fiecare dată conducerea acestei asociații să-și manifeste sentimentele camaraderești în limitele frumosului și atractivității. Anul acesta, începutul lunii mai ne amintește că în urmă cu 107 ani a fost constituit Corpul Maiștrilor Militari de Marină (6 Mai 1909), dar și că au trecut 20 de ani de la apariția primului număr al gazetei ”Timona”, organul de presă al L.M.M.M. (4 Mai 1996).

    Pentru a cinsti cum se cuvine cele două evenimente majore, sâmbătă, 7 mai, începând cu orele 10.00, în aula Școlii Militare de Marină „Amiral Ion Mirgescu” se va desfășura o ședință omagială lărgită a Consiliului Director, întrunire la care vor particip nu numai membrii ligii, dar și mulți invitați din afara sistemului nostru asociativ. Ordinea de zi a respectivei întruniri va avea următoarele puncte de referință:

    1. Audierea, în lecturarea M.m.p.(rz.) Emil Olteanu – președintele L.M.M.M., a unui material-sinteză, denumit „Răsfoind istoria Corpului Maiștrilor Militari de Marină”.

    2. Povestea gazetei „Timona”, narațiune depănată de către M.m.p.(rtr.) Dumitru Mihăilescu, redactorul responsabil sub oblădirea căruia această publicație a apărut în cei 20 de ani ai existenței sale.

    3.Voci din sală, moment oferit celor care, prezenți fiind, doresc să adreseze scurte mesaje de salut la adresa sărbătoriților.

     În final, participanții sunt așteptați la cocktailul oferit de către organizator, acesta desfășurându-se la Clubul L.M.M.M.

 

Leave a Reply