Pe data de 28 Martie 2013, pentru început in aula Şcolii de Maistri Militari de Marina ,,Amiral Ioan Murgescu”, apoi in sediul Ligi Maistrilor  Militari de Marina,, a avut loc  intilnirea cu consilieri pentru problemele specifice maiştrilor militari şi subofiţerilor, consilieri aflaţi in activitate la nivelul structurii de conduce a Ministerului Aparari Nationale, după cum urmează: M.m.pr. Gabriel Enache – consiler al şefului SMG, plt. adj. Daniel Sîmpetru – consiler al şefului Statului Major al Fortelor  Aeriene, plt. adj. Marius STOIAN- consilier al şefului Statului Major al Fortelor Terestre,: M.m.pr. Irinel Dima- consiler al şefului Statului Major al Fortelor Navale. La aceasta activitate au participat consilierii comandanţilor din Fortele Navale si  elevi şcolii aflaţi în programul de pregătire profesională şi militară.

          Consilierii de la nivelul M.Ap.N. au avut, de asemenea, intâlnire la sediul  ligii cu presedintele respectivei asociaţii, dar si cu o parte dintre mebrii Consiliului Director. Pe timpul întâlnirii de la sediul L.M.M:M. s-au prezentat, argumentat şi comentat atât istoria, statul si planul de activitati, cât şi activităţile acestei asociaţii socio-profesionale, în fianal toţi cei prezenţi fiind de acord cu statutul juridic pe care îl are liga, apreciind activităţile sale.

                                                                             Vicepresedinte II L.M.M.M.

                                                                                                       M.m.pr. Viorel CIURUMELEA

One Response

  1. Ma intreb daca nu cumva suferiti de amnezie dar eu nu am uitat momentul in care am vrut sa aud pozitia domnului MMpr Gabriel Enache privitor la coeficientii de ierarhizare ai MM si subof., coeficienti care nici in momentul acesta nu fac diferenta dintre cei care au o scoala militara si cei care au fost avansati “la apelul bocancilor”. In acel moment domnul MMpr Enache a reactionat ca si cum am fi vorbit in strada despre un mare secret de stat si a schimbat subiectul. Daca asta inseamna ” acoperire in real” atunci sa ne multumim in continuare de a sta cu capul plecat si sa ne fie frica de a ne cere drepturile. In fond , doar nu cumva am avea pretentia de a ne fi recunoscute studiile; puten in continuare sa fim injositi si sa fim platiti de parca cu chiu cu vai am terminat un amarat de liceu si am reusit sa ajungem mm sau subof. pupand diverse clante. Asta domnilor li se intamla numai celor care au uitat , sau celor care sunt atat de prost pregatiti profesional incat le e frica sa ridice vreo pretentie. Mie unul asa cum ma cunoasteti nu-mi este frica.Parerea mea este ca ca aceasta intalnire Nu a avut acoperire in real ” a avut acoperire in cruda realitate din Romania zilelor noastre o Romanie in care am ajuns sa ne multumim cu frimiturile si resturile de la masa bogatilor, o Romanie in care de atata aplecat capul am ramas cocosati, o romanie oin care oamenii cu coloana vertebrala si cu mandria de a fi roman – aproape ca au disparut inclusiv din cartile de istorie. Nu , NU a fost o “INTALNIRE CU ACOPERIRE IN REAL” a fost o intalnire in care domnul MMpe Enache si ceilalti consilieri au venit sa ne spuna ca asociatia noastra “TREBUIE SA STIE CINE ESTE STAPANUL’ , o intalnire in care am avut senzatia ca domnii consilieri nu mai fac parte de mult timp si parca nu au facut parte niciodata din corpul Maistrilor Militari sau din corpul Subofiterilor. Cu alte cuvinte a fost o ” intalnire in afara de realitate.

Leave a Reply