Instituit în memoria celui care a fost președintele ligii în perioada 1990-1999, acest premiu se acordă camarazilor de asociație care contribuie, prin activitatea lor profesională, spirit civic și atașament dovedit față de ligă, la creșterea valorii existenţiale a ligii. Decernarea onorantului premiu, activitate precedată de două etape de selecție, se face anual cu ocazia aniversării asociației, persoanele nominalizate reprezentând fiecare segment profesional generator de membri. Cei care anul acesta au primit onorantul premiu, pot fi priviți în fotografia alăturată.

Premiul Miron Domnaru 

Instituit în memoria celui care a fost președintele ligii în perioada 1990-1999, acest premiu se acordă camarazilor de asociație care contribuie, prin activitatea lor profesională, spirit civic și atașament dovedit față de ligă, la creșterea valorii existenţiale a ligii. Decernarea onorantului premiu, activitate precedată de două etape de selecție, se face anual cu ocazia aniversării asociației, persoanele nominalizate reprezentând fiecare segment profesional generator de membri. Cei care anul acesta au primit onorantul premiu, pot fi priviți în fotografia alăturată.

 

 

Concepută de către membrii Consiliului Director și realizată de către o firmă particulară din orașul Constanța, o asemeneaPlachetă omagială a fost oferită cu respect fiecăruia dintre cei șase membri asociați cărora li s-a decernat în acest an, 2012,Premiul Miron Domnaru.

 

1. Categoria maiştri militari în activitate. M.m. cls. I Florin Iancu (al doilea de la stg. la dr.).

2. Categoria maiştri militari pensionari: M.m.pr. (r) Ion Bodnăraş (lipsa din fotografie se datorează faptului că la momentul decernării se afla la Cluj, unde a participat cu succes la festivalul cântecului de cătănie)

3. Categoria subofiţeri în activitate: Agent Nicuşor Moga, Poliția de frontieră (primul din stînga)

4. Categoria subofiţeri în rezervă: Plutonier adjutant-şef Andrei Dincă (al patrulea de la stg. la dr.)

5. Categoria soldaţii gradaţi profesionişti: Caporal Dănuţ Albu (ultimul de la stg. la dr.)

6. Personal contractual civil: Edita Popescu.

Leave a Reply